onsdag den 23. maj 2018

Et folk uden visioner forgår

Det er ganske tankevækkende at se hvordan politikerne halser bagefter, når det gælder at udvise nytænkning og sætte en ny og bedre kurs for samfundet. Alt for meget ender i vanetænkning og at man går i alt for små sko - og alligevel præsenteres meget af det som om det var guldkorn.Jeg fik her til morgen denne tanke:
Tænk hvis #dkpol igen var styret af visioner - og ikke af frygt
Så kunne vi alle nyde #dkmedier - og om natten sove trygt

Vi elsker når politikere bliver konkrete i deres svar, og alligevel er der én ting, der mangler, og det er visioner. At der udstikkes en retning som ikke er baseret på frygt eller isolation, men derimod på håb og erkendelsen af, at vi alle er indbyrdes afhængige af hinanden her på planeten.

Faktum er jo, at intet land kan fungere, hvis ikke det har en eller anden relation til sine nabolande. Tanken om at isolere sig viser sig særlig dum når det gælder miljøet, for vi ved alle, at det er samme luft vi indånder. Vi har brug for at tænke større i alle politiske sammenhænge, og vi har i særdeleshed brug for, at det er anstændige mennesker som kan opbygge visioner til gavn for alle.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar