mandag den 6. januar 2014

Forandringer SKABES og VEDLIGEHOLDES

Jeg syntes rigtig godt om denne illustration da jeg så den:Vi mennesker er dygtige til at undgå forandringer. Det vanlige og kendte er så behageligt, fordi vi kender resultatet. Vi løser mange af vore udfordringer på dén måde, og derfor ender vi med at vores nytårsforsæt for 2014 var de samme som dem i 2013, som vi ikke fuldførte i 2012, men havde lovet i 2011, og som vi planlagde i 2010...

Når vi så GENNEMFØRER vores ønskede forandringer, så rykker vi altså båden. For andre bemærker, at vi har viljen til at SKABE forandringen - og når først en ny og bedre vej er fundet, så handler det bare om at vedligeholde den bedre vej.

Værst af alt er, at det gælder ALLE facetter i livet. Både de små og de store forandringer. Nye veje skal blive til nye vaner før de er indgroede nok til vi kan fokusere på andre områder.

Groft sagt er det også derfor vi som omgivelser bør STØTTE de nye vaner. Jeg så lige udsendelsen Fed forvandling hvor en kraftig pige mødte modstand fra hendes stedmor. Af alle mennesker!

Næste gang du griber dig selv i 'blikket' over for andre, så HUSK, at deres udfordringer er anderledes end dine. Hvis DU fristes af at føle dig overlegen vil du en dag møde én der piller dig ned præcis som du piller andre ned med din indstilling....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar