fredag den 13. februar 2015

Vi lærer bedst når det gør rigtig ondt

Det kan umiddelbart godt lyde underligt, når du læser titlen "Vi lærer bedst når det gør rigtig ondt". De fleste tænker, at vi er jo intelligente væsener, så hvorfor skal vi så 'mærke' det, før vi forstår det?
Andre vil straks skyde det bort - og for dem VIL lektionen så bare komme senere i livet, når de selv møder noget der VIRKELIG betyder noget for dem...

Nogle får aldrig prøvet en ny karrierevej, andre får aldrig givet udtryk for deres inderste tanker, og andre har helt andre forhindringer her i livet. Fælles for dem alle, er fællesnævneren, at du vil fortryde, hvis du ikke handler på din mavefornemmelse - ganske som du vil fortryde, hvis du ikke får det ønskede svar når du så endelig følger denne mavefornemmelse.

Du kan vise æslet hen til truget med vand og foder, men du kan aldrig tvinge det til enten at spise eller drikke. Husk det!

Når lektionen er lært, skaber det en hel del frihed, for du har sat dine tanker fri, og udforsket nyt territorium. Så sæt dig ned derude bag skærmene, og lyt til dig selv. Er der noget du ikke har fået gjort endnu? Husk, det er aldrig for sent...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar