torsdag den 5. januar 2017

Ebbe og flod - nye vind- og vandforhold

Vi har alle hørt om ebbe og flod, i væsentligt omfang styret af jordens rotation i kombination med månens tiltrækningskraft. Det er ren skoleviden - og vi har alle lyttet efter med varierende koncentration dengang...


Her efter Urd har vi på under ti dages tid haft problemer i både nordlige og sydlige kyststrækninger, og man kan godt undres over den manglende handling fra gang til gang.

Hver gang vi hører om nye storme, skal der gang i nye midlertidige digesystemer, og jeg kan kun undre mig over, at vi ikke for længst har draget konsekvensen af, at vi er blandt de lande i Europa med den største kyststrækning per capita (per indbygger).

Alle politikere taler råderum, men når først pressens fokus er væk, så sker der ikke ret meget på området. Før næste gang, hvor der opstår risiko for skade på huse og indbo.

Kom dog i omdrejninger, kære politikere!

Det er på høje tid, at borgerne kommer ind i kampen. Hold jeres politikere fast på, at der skal ske noget. Deltag i borgermøderne her op til kommunalvalget i november, og få sat fokus på sagen. Ellers sker der, populært sagt, ikke en skid. Det dur bare ikke længere, for enhver kan se, at der er begyndt at være større stormflodskriser end tidligere. Vi BØR reagere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar